Fotokredit: Flickr

17.09.21 Bilbranchen Nyheder

Autotaks-kursus bygger bro mellem værksted og lakerer

Tidligere på måneden afholdt Bilbranchen med stor succes et Autotaks-kursus for 20 medlemmer. På kurset blev gode råd om skadesopgørelsen gennemgået, ikke mindst på lak-området. Den 30. september har du mulighed for at tilmelde dig samme kursus, når næste Autotaks-kursus afholdes.

På et Autotaks-kursus tidligere på måneden, som Dansk Metal og Bilbranchen i samarbejde havde inviteret til, blev afstanden mellem skadesværkstedet og lakereriet en anelse mindre. På kurset blev ikke kun karrosseridelen af skadesopgørelsen i Autotaks/Forsi.dk gennemgået, men i høj grad også lak-opbygningen af skadesopgørelsen var et varmt emne, som underviserne orienterede deltagerne om i løbet af dagen.

Skadesopgørelser i Autotaks/Forsi.dk er og bliver løbende mere og mere kompliceret at opbygge korrekt. Opgørelsen af lak-skader i systemet er ingen undtagelse, og alene den grundlæggende forståelse af AT-lakvejledningen kan være svær for mange værksteders medarbejdere, som ikke selv lakerer bilen.

Autotaks-kurset viste bl.a. vigtigheden af også at kompetenceudvikle medarbejdere på værkstedet i denne del af Autotaks-universet. Og senere på måneden har medarbejdere på landets autoriserede skadesværksteder igen mulighed for at dygtiggøre sig.

Dansk Metal og Bilbranchen inviterede for et par måneder siden til dette første Autotaks-kursus i år, som usædvanligt for det sidste halvandet års tid blev afholdt fysisk i DI’s konferencelokaler på Gl. Vindinge. Tilslutningen til kurset var så stor, at organisationerne bag kurset har valgt at lade et nyt kursus løbe af stablen den 30. september i Aarhus, hvor Takseringshjælp.dk igen vil stå for undervisningen. Takseringshjælp.dk står i forvejen for Bilbranchens faglige Autotaks-support.

Læs mere om kurset og tilmeld dig og/eller din kollega

Autotaks-kursus
Kenneth L. Hjorth-Hansen

Kenneth L. Hjorth-Hansen

Chefkonsulent

  • Direkte +45 3377 3302
  • Mobil +45 4141 7791
  • E-mail klhh@di.dk

Relateret indhold