DI i Indien

DI’s kontor i Mumbai og Chennai hjælper jer godt i gang og kan tilbyder alt fra forundersøgelse til etablering og administration af indisk datterselskab.

Kontakt os

Services

Forundersøgelser

Kom godt fra start og få undersøgt forholdene grundigt inden i kaster jer ind på det Indiske marked.

1. Markedsundersøgelse
Få afdækket potentialet for din virksomhed i Indien. DI Indien hjælper dig med at få større indsigt i f.eks. kunder, skatter, afgifter, konkurrenter, leverandører eller andet der er relevant for din virksomhed.

2. Feasibility studie
Få kortlagt forudsætningerne og planlæg opstart af datterselskab for din virksomhed i Indien. DI Indien støtter dig i hele processen og hjælper med at etablere grundlaget for din virksomheds succes på det indiske marked.

3. Partnersøgning
Find den helt rigtig partner for din virksomhed, som har potentialet til at vækste og støtte jeres forretning i Indien. Fra distributør til konsulent hjælper DI Indien med at matche.

4. Besøg
Få skræddersyet en tur til Indien og møde med de aktører, der er afgørende for at udvikle din forretning i Indien. DI Indien kan være din vært og sørge for både indhold og praktik.

Rekruttering

Brug DI’s netværk og viden om kultur og lokale forhold til at få ansat de rigtige profiler.

Nøglen til succes for alle virksomheder er at kunne tiltrække, ansætte og fastholde folk med de kompetencer virksomheden har brug for. Den boomende indiske økonomi gør det i stigende grad svært at lokalisere og fastholde de rette ansatte i et konstant foranderligt miljø. Kendskab til de lokal forhold er derfor utrolig vigtig. 

DI Indien har stor erfaring med at finde de rigtige indiske medarbejdere, der kan repræsentere og udvikle netop din forretning i Indien. Vi forstår jeres virksomhed og branche og hjælper med screening og sparring igennem hele rekrutteringsprocessen frem til ansættelse af den valgte kandidat.

Hosting

Nem og hurtig opstart af virksomhed i Indien med DI’s ‘Own Man In India’ ydelser.

Gennem virksomhedsoprettelse og ansættelse i DI Indien kan i kick-starte jeres forretning i Indien uden i behøver at etablere eget datterselskab. I får adresse, telefonnummer, fleksible kontor og mødefaciliteter hos DI Indien i Mumbai eller Chennai, hvorfra alle indgående henvendelser og papirforhold behandles på jeres vegne. Samtidig får i adgang til vores dedikere eksperter og netværk af dygtige advokater, skattespecialister og bankforbindelser, der kan arbejde fokuseret på udvikling af jeres  forretning i Indien.

Virksomhedsetablering

Få hjælp fra DI Indien til at etablere et indisk datterselskab og kom godt gang på det Indiske marked.

En permanent tilstedeværelse i Indien gør det muligt for jeres virksomhed at skalere jeres forretning hurtigt og effektivt, og med hjælp fra DI India reduceres kompleksiteten. Nationale og lokale krav adskiller sig væsentligt fra andre lande så det er derfor vigtigt at have den rigtige partner med i etableringsprocessen. DI Indien har stor erfaring med virksomhedsetablering og kan hjælper jer igennem hele processen for at sikre jer det helt rigtige set-up for jeres datterselskab.

Selskabsadministration

Lad DI stå for administration af Indiske selskab og spar værdifulde ressourcer med vores ‘Outsourced Administration Services’.

Slip for bøvlet med lokale skatter, dokumentation og compliance i jeres indiske selskab - overlad det til DI Indien og få adgang til eksperter på skat, compliance og regnskab. Uanset om jeres selskab er oprettet hos DI India eller i har selskabet andet steds i Indien, kan i bruge vores selskabsadministration så i kan holde fuld fokus på at udvikle jeres forretning i Indien.

Seneste nyheder

Bente Toftkær

Bente Toftkær

General Manager, India

Jesper Bollerup Gade

Jesper Bollerup Gade

Business Development Director

Tobias Hansen

Tobias Hansen

Head of Project Management