Værktøjer til samfundsansvar & bæredygtighed

Her finder du en samling af værktøjer, som kan bruges til at arbejde med samfundsansvar og bæredygtighed i din virksomhed.

FAFPI

I samarbejde med en række virksomheder, Udenrigsministeriet og flere NGO'er har DI etableret FAFPI (The Fight Against Facilitation Payments Initiative), hvor igennem virksomheder og organisationer kan dele viden om bekæmpelsen af "facilitation payments".

Læs mere om FAFPI her.

Den 23. juni 2021 afholdtes FAFPI-webinaret The Power of Collective Action. Se eller gense webinaret her.

CSR Kompasset

CSR Kompasset er en trinvis guide til ansvarlig leverandørstyring. Med værktøjet kan du også let generere en leverandørerklæring om bl.a. miljø, arbejdstagerforhold og menneskerettigheder i din virksomheds leverandørkæde.  

SDG Value Scan

Kortlæg din virksomheds positive og negative aftryk på samfund og miljø - og identificer nye forretningsområder med SDG Value Scan-værktøjet.

Global Compact Self Assessment Tool

Med Global Compact Self Assessment Tool kan du analysere din virksomheds evne til at leve op til FN Global Compacts 10 principper for menneskerettigheder, arbejdstagerettigheder, miljø og antikorruption. 

CSR i SMV'er

FN's Global Compact har udarbejdet en guide til SMV'er, som gerne vil arbejde med de 10 principper. 

Klimaberegner

Få et overblik over, hvor meget din virksomhed udleder. Du kan også sammenligne udledning fra år til år, ligesom du kan få et indblik i, hvordan den gennemsnitlige udledning er for andre virksomheder i samme branche.

Thomas Skov Hansen

Thomas Skov Hansen

Chefkonsulent

  • Direkte +45 3377 3862
  • Mobil +45 2983 8879
  • E-mail thsh@di.dk

Relateret indhold