Fotokredit: Colourbox

07.12.20 Bilbranchen Nyheder

Webinar om de nye bilafgifter

Med aftalen om bilafgifter er rammerne sat – mange detaljer udestår fortsat og afventer lovforslaget, som er varslet den 18. december 2020.

Aftalen om nye bilafgifter udløser helt forventeligt en lang række spørgsmål, som den politiske aftale ikke besvarer. Hvad sker der med beregning af afgift for brugte biler, hvad sker der med genberegningen af leasingbiler og hvordan bliver overgangsordningen helt præcis. Der er varslet et lovforslag den 18. december og med dette kommer også et sæt bemærkninger, som kan kaste lys over disse og mange andre spørgsmål.

Bilbranchen orienterer naturligvis løbende om de nye bilafgifter og inviterer, når lovforslaget leverer konkrete detaljer og svar på de mange spørgsmål til webinar herom mandag den 21. december kl. 15:00–16:00. Der vil på webinaret være mulighed for at stille spørgsmål via chat. Det vil allerede nu være muligt at indsendes spørgsmål om de nye bilafgifter, som så vidt muligt vil blive besvaret omgående, men som også vil blive samlet op og gentaget på webinaret. Spørgsmål sendes til kart@di.dk.

 

Tilmelding

Tilmeld dig
Karoline H. Thomsen

Karoline H. Thomsen

Seniorchefkonsulent

  • Direkte +45 3377 3567
  • Mobil +45 2949 4413
  • E-mail kart@di.dk

Relateret