Fotokredit: Bilkarriere.dk

20.10.20 Bilbranchen Nyheder

Hent Bilbranchens nye ”rekrutteringspakker”

Der er føjet nyt til den medlemsrettede del af Bilkarriere-kampagnen. Der er netop lanceret tre forskellige rekrutteringspakker, der indeholder gode råd og vejledning om, hvordan I gør jer attraktive og synlige overfor den næste lærling eller elev.

Der er fuld fart på Bilkarriere-kampagnen. Efterårets medieplan sikrer en fortsat målrettet annoncering af branchens uddannelser og karriereveje over for de unge. Samtidig har vi lanceret nye produkter, der kan være med til, at I fremstår endnu mere attraktive og relevante, når I søger jeres næste mekanikerlærling, handelselev/eftermarkedselev, kontorelev eller karrosserilærling.

Som medlem af Bilbranchen kan I få glæde af kampagnen på flere måder, når I skal rekruttere nye medarbejdere. Mange af jer er flittige brugere af Bilkarrieres jobportal, hvor mere end 3.000 ledige stillinger hos Bilbranchens medlemmer har været slået op. Nu supplerer vi jobportalen med vejledning om, hvordan I kan nå endnu mere målrettet ud til de unge, der søger lærlinge og elevpladser.

Vi har i samarbejde med CompanYoung udviklet forskellige rekrutteringspakker, så der er en, der matcher den enkelte virksomheds behov. Den første er gratis og de to næste indeholder elementer, som kan tilkøbes:

1. Standardpakken
Standardpakken indeholder en mini-guide med tips og vejledning til det gode jobopslag, gratis jobopslag på Elevplads.dk og hjælp til at målrette jeres annoncering på Facebook i lokalområdet.

2. Premiumpakken
Premiumpakken indeholder, udover elementerne i standardpakken, yderligere fremhævninger på Elevplads.dk samt yderligere boost på Facebook, hvilket vil øge jeres synlighed.

3. Premium+ pakken
Premium+ pakken indeholder, udover elementerne i premiumpakken, en videoannonce på 45 sekunder, hvor vi kommer ud og besøger jer for at lave optagelser fra jeres virksomhed, som I kan bruge i jeres annoncering. Dette er en god mulighed for at vise hverdagen, arbejdsopgaverne og miljøet i jeres virksomhed.

Få mere information om pakkerne her og hvordan I kan bestille dem.

Læs mere

Det gode jobopslag

I kan også downloade ”vejledningen til det gode jobopslag”, som vi har udarbejdet på baggrund af en analyse fra 2019 om unges valg af elevplads. Den viser hvilke forhold og værdier, de unge især kigger efter, når de søger en lærlinge- eller elevplads.

Guide til det gode jobopslag

VEJLEDNING ELLER SPØRGSMÅL

Kontakt Jarl Linder på 2273 4000 eller CompanYoung Support på 7431 3363.

Send en e-mail til Jarl Linder Send en e-mail til Support CompanYoung
Hanne Baunkjær

Hanne Baunkjær

Chefkonsulent

  • Direkte +45 3377 4846
  • Mobil +45 2099 8478
  • E-mail haba@di.dk

Relateret indhold