Netværk

Se Fremstillingsindustriens udbud af netværk på listen herunder.

Produktivitet

Netværk

Supply chain

Har du ansvar for supply chain og logistik i din virksomhed? Trænger du til at blive beriget og udfordret i din rolle af andre ligesindede? Kom med i DI's netværk for Supply Chain og Logistik-ansvarlige, hvor du bliver en del af et professionelt fællesskab, der sætter dine konkrete opgaver i centrum.

Netværk

Fabrikschefer

Er du fabriksansvarlig, og arbejder du med drift på et strategisk og taktisk niveau? Trænger du til at blive beriget og udfordret i din rolle af andre ligesindede? Kom med i DI's netværk for fabrikschefer, hvor du bliver en del af et professionelt fællesskab, der sætter dine konkrete opgaver i centrum.

Netværk

Produktionschefer

Er du leder i en fremstillingsvirksomhed? Trænger du til at blive beriget og udfordret i din rolle af andre ligesindede? Kom med i DI's netværk for produktionschefer, hvor du bliver en del af et professionelt fællesskab, der sætter dine konkrete opgaver i centrum.

Netværk

Produktionsdirektører

Har du strategisk ansvar for produktion og logistik i din virksomhed? Trænger du til at blive beriget og udfordret i din rolle af andre ligesindede? Kom med i DI's netværk for produktionsdirektører, hvor du bliver en del af et professionelt fællesskab, der sætter dine konkrete opgaver i centrum.

Netværk

Produktionstekniske ledere

Er du produktionsteknisk leder i din virksomhed? Trænger du til at blive beriget og udfordret i din rolle af andre ligesindede? Kom med i DI's netværk for produktionstekniske ledere, hvor du bliver en del af et professionelt fællesskab, der sætter dine konkrete opgaver i centrum.

Netværk

Lean facilitator

Beskæftiger du dig med lean-filosofien i din virksomhed? Trænger du til at blive beriget og udfordret i din rolle af andre ligesindede? Kom med i DI's netværk for Lean Facilitatorer, hvor du bliver en del af et professionelt fællesskab, der sætter dine konkrete opgaver i centrum.

Netværk

Lean Sensei

Er I godt i gang med arbejdet med lean i din virksomhed? Trænger du til at blive beriget og udfordret i dit arbejde med lean af andre ligesindede? Kom med i DI's Lean Sensei netværk, hvor du bliver en del af et professionelt fællesskab, der sætter dine konkrete opgaver i centrum.

Netværk

Indkøbschefer

Er du indkøbschef eller strategisk indkøber? Trænger du til at blive beriget og udfordret i din rolle af andre ligesindede? Kom med i DI's netværk for strategiske indkøbere, hvor vi fokuserer på strategisk indkøb og ledelsesmæssige udfordringer. Du bliver en del af et professionelt fællesskab, der sætter dine konkrete opgaver i centrum.

Netværk

Kundecenterchefer

Har du ansvar for kundeserviceafdelingen og/eller call-center, og har du fokus på både strategi, udvikling og drift i din virksomhed? Trænger du til at blive beriget og udfordret i din rolle af andre ligesindede? Kom med i DI's netværk for kundecenterchefer, hvor du bliver en del af et professionelt fællesskab, der sætter dine konkrete opgaver i centrum

Teknologi

Netværk

MMFoodTech

Er din virksomhed proces- eller udstyrsleverandører til fødevareindustrien, og vil du gerne have større indsigt i branchens udvikling og tendenser?

Netværk

Projektledere

Arbejder du med projektledelse, visuel ledelse, innovationsledelse og/eller procesledelse i udviklingsarbejdet i din virksomhed? Trænger du til at blive beriget og udfordret i din rolle af andre ligesindede? Kom med i DI's netværk for projektledere inden for innovation, hvor du bliver en del af et professionelt fællesskab, der sætter dine projekter i centrum.

Netværk

Design og Innovation

Er du ansvarlig for, og arbejder du med design- og innovationsaktiviteter i din virksomhed? Trænger du til at blive beriget og udfordret i din rolle af andre ligesindede? Kom med i DI's netværk for Design og Innovation, hvor du bliver en del af et professionelt fællesskab, der sætter dine design- og innovationsaktiviteter i centrum.

Netværk

Udviklingsdirektører

Har du ansvar for forskning og udvikling i din virksomhed? Trænger du til at blive beriget og udfordret i din rolle af andre ligesindede? Kom med i DI's netværk for Forsknings- og Udviklingsdirektører, hvor du bliver en del af et professionelt fællesskab, der sætter dine forsknings- og udviklingsopgaver i centrum.

Netværk

Udviklings- og innovationschefer

Arbejder du med udvikling og innovation på lederniveau? Trænger du til at blive beriget og udfordret i din rolle af andre ligesindede? Kom med i DI's netværk for udviklings- og innovationschefer, hvor du bliver en del af et professionelt fællesskab, der sætter dine innovations- og udviklingsopgaver i centrum.

Ledelse

Netværk

Netværk for ledere 1

Vil du gerne have nye faglige input, vedligeholde og måske udvide dit personlige og professionelle netværk? Netværk for ledere giver dig de bedste muligheder for at sparre med andre.

Netværk

Netværk for ledere 2

Vil du gerne udvikle dine lederevner, og få inspiration til, hvordan du forholder dig til lederrollen? Så er netværk for yngre ledere noget for dig.

Netværk

HR-direktører

Har du det strategiske ansvar for ledelse af HR-opgaver i din virksomhed? Trænger du til at blive beriget og udfordret i din rolle af andre ligesindede? Kom med i DI's netværk for HR-direktører, hvor du bliver en del af et professionelt fællesskab, der sætter din ledelse af HR-opgaver i centrum.

Netværk

Nye ledere

Er du ny leder med mellem et og fem års ledelseserfaring? Har du brug for et forum hvor, du kan udvikle dig som leder og få sparring på praktiske udfordringer i hverdagen? Trænger du til at blive beriget og udfordret i din rolle af andre ligesindede? Kom med i DI's netværk for nye ledere, hvor du bliver en del af et professionelt fællesskab, der sætter dine konkrete ledelsesopgaver i centrum.

Netværk

Erfarne ledere

Har du mindst fem års ledelseserfaring og personaleansvar? Har du brug for et forum, hvor du kan udvikle dig som leder og få sparring på praktiske udfordringer i hverdagen? Trænger du til at blive beriget og udfordret i din rolle af andre ligesindede? Kom med i DI's netværk for erfarne ledere, hvor du bliver en del af et professionelt fællesskab, der sætter dine konkrete ledelsesopgaver i centrum.

Netværk

Ejerledere

Er du ejerleder i en lille eller mellemstor virksomhed? Har du fokus på forretningsudvikling, strategi og ledelse? Vil du have sparring i forhold til daglige og operationelle opgaver? Trænger du til at blive beriget og udfordret i din rolle af andre ligesindede? Kom med i DI’s netværk for ejerledere, hvor du bliver en del af et professionelt fællesskab.

Netværk

Chefer

Er du leder for ledere, og har du flere års erfaring med ledelse på et strategisk niveau? Trænger du til at blive beriget og udfordret i din rolle af andre ligesindede? Kom med i DI's netværk for chefer, hvor du bliver en del af et professionelt fællesskab, der sætter dine konkrete ledelsesopgaver i centrum.

Netværk

Økonomichefer

Er du leder med personaleansvar, og har du ansvar for virksomhedens økonomi og eventuelt andre områder? Trænger du til at blive beriget og udfordret i din rolle af andre ligesindede? Kom med i DI's netværk for økonomichefer, hvor du bliver en del af et professionelt fællesskab, der sætter dine konkrete opgaver i centrum.

Afsætning

Arbejdskraft

Grøn omstilling

Kontakt

Annette Flies

Annette Flies

Konsulent

  • Direkte +45 3377 3331
  • Mobil +45 2128 9026
  • E-mail anf@di.dk