For at skabe tryghed for vores gæster i Industriens Hus og DI's øvrige lokationer, indføres krav om coronapas og mundbind for alle gæster i forbindelse med kurser og arrangementer. Læs mere om retningslinjerne

Arrangement

Side-event til Klimaklar SMV afslutningskonference – Kom godt i gang med CO2 måling

Over det sidste år har projekt Klimaklar SMV tilbudt et rådgivningsforløb til 50 små og mellemstore virksomheder, der styrker vækst og konkurrenceevne gennem CO2-beregning, klimastrategi og kommunikation. Projektet er igangsat af DI og Fremstillingsindustrien sammen med en række partnere og med støtte fra Industriens Fond.

Efter Klimaklar SMV afslutningskonferencen vil der være et mere praktisk orienteret event, hvor vi vil dele de centrale læringer fra projektet og dets deltagere, samt løfte sløret for hvordan produktionsvirksomheder fremadrettet har mulighed for at deltage i arbejdet med CO2 beregning ledet an af DI.

Danmark har sat et bindende lov om at nedbringe det nationale CO2 udslip med 70 procent. Og danske virksomheder har i 2021 taget den klimadagsorden til sig som aldrig før. De oplever nemlig at større industrikunder både herhjemme og i udlandet er begyndt at påkræve klimadokumentation fra underleverandører - nogle har endda gjort det til en handelsbetingelse. At have styr på sin virksomheds CO2 aftryk, kan derfor være et vigtig konkurrenceparameter i fremtiden.

De centrale læringer fra projektet er nedfældet i en række vejledninger, der vil blive delt med deltagerne i denne event, og kan også fås i en online udgave. 

Program

  • Velkomst og high lights fra konferencen

  • Læringer fra Klimaklar SMV, inkl. erfaringer fra en klimaklar virksomhed og hvordan kommer man nemt og hurtigt i gang med CO2 beregning

  • Klimakompasset - Erhvervsstyrelsens CO2-beregner

  • Værditilbud til produktionsvirksomheder - hvordan kan I deltage i DI's fremadrettet indsats med at hjælpe virksomheder i gang med CO2 beregning

Målgruppe:

Alle virksomheder der ønsker et bedre indblik i hvordan man komme i gang med CO2 beregning. Ingen forhåndsviden er påkrævet. Deltagere kan dog med fordel besøge Klimaklar SMV's hjemmeside, www.di.dk/klimaklarsmv, hvor der er inspiration at hente i form af cases, webinarer, podcasts med mere.

 

Anne Rosted

Anne Rosted

Sekretær

Anne Zaff

Anne Zaff

Konsulent