Kursus

DI's eksportakademi

DI’s eksportakademi er en fokuseret og praksisnær workshop for danske startups og scaleups, der gerne vil blive eksportklar eller skalere deres eksisterende eksport. På workshoppen får du et kompetenceløft på eksportfronten og bliver klædt på til at lave en strategi for den videre internationalisering eller til for alvor at komme i gang.

På workshoppen vil du arbejde med din virksomheds strategi og få input til alle facetter af internationaliseringsrejsen. Vi har samlet et hold af specialister, der vil give dig konkrete indspark til din virksomheds internationaliseringsrejse. Du får mulighed for at arbejde med din internationaliseringsrejse på et operationelt plan og udbygge dit professionelle netværk til virksomheder, der er på samme rejse som dig.

Over to intense dage får du:

 • Et internationaliserings- og eksport kompetenceløft på strategisk, taktisk og operationelt plan
 • Konkrete værktøjer til at arbejde målrettet med eksportsalg og strategisk partnerudvælgelse.
 • Individuel sparring og redskaber til at fortsætte din internationaliseringsrejse
 • Hands-on viden om at begå sig på internationale markeder baseret på DI’s mere end 20 års erfaring
 • Indsigt i finansieringsmuligheder til din internationaliserings rejse
 • Et styrket netværk til andre eksportparate virksomheder

Målgruppe

DI’s eksportakademi udbydes i samarbejde med DI Digital og DI’s internationale kontorer, og er for danske start- og scaleups, der skal internationalisere mod nye markeder. Det er for dig, der ønsker at bygge ovenpå din viden og erfaringer om eksportsalg. Du får skræddersyede redskaber til at arbejde med strategisk markeds-og partnerudvælgelse, der er afgørende for, at du kan arbejde målrettet med dit eksportsalg på markeder globalt, og du får mulighed for at opbygge et personligt netværk af specialister og lignende virksomheder, der kan understøtte din internationaliserings rejse

Varighed

Workshoppen består af 9 moduler, som løber over to dage. Modulerne består af et mix af informationsoplæg fra specialister, som vil give dig indsigt i dine eksportmuligheder og de tilhørende juridiske, administrative og økonomiske udfordringer, samt praksisnære workshops hvor vi sætter fokus på din virksomhed og strategi.

Program dag 1

Program dag 2

  • Model 6: Finansiering af eksporteventyret

   Kenneth Plum, Senior Vice President, Danmarks Eksport- og Investeringsfond (EIFO)

  • Modul 7: Virksomhedcase og best practice

  • Modul 8: Virksomhedsetablering og IP-rettigheder

  • Modul 9: Sæt turbo på din eksport

   Mille Munksgaard, Director of Strategy and Projects, DI USA