Arrangement

Brainy Breakfast: TikTok og Snapchat

Hvad kan TikTok og Snapchat, og hvordan udnytter du kanalerne mest effektivt? Få en gennemgang af det prisvindende bureau Dept. Du vælger selv, om du deltager fysisk eller virtuelt.

Snapchat og TikTok er for mange virksomheder et ukendt territorium. Men begge platforme rummer meget potentiale for brands, som især ønsker at øge deres brand awareness.

Det er ikke kun de helt unge som benytter platformene -  det er en misforstået præmis og faktisk er målgruppen ældre end mange virksomheder forventer. Derfor er platformene et oplagt værktøj til at udvide porteføljen af sociale kanaler i arbejdet med at skabe kendskab til brandet.

Depts eksperter, Tine Hollensted de Blanck og Virginia Corcuera vil dele deres viden inden for brugen af TikTok og Snapchat og give en introduktion til do’s and don'ts, så dit brand kan blive klar til at indtage platformene. Dele af oplægget til foregå på engelsk. Vi starter dagen med netværk, croissanter og kaffe kl. 08.30 og slutter inden frokost. Hvis du ikke kan deltage fysisk, er der mulighed for at streame lynkurset. Ved tilmelding angiver du blot, om du deltager fysisk eller virtuelt.

Oplægsholder

Tine Hollensted de Blanck

Paid Social Specialist, Dept

Oplægsholder

Virginia Corcuera

Senior Paid Social Specialist

Efterårets Brainy Breakfast lynkurser

Caroline Brix

Praktisk ansvarlig

  • Direkte +45 3377 3084
  • Mobil +45 2759 0143
  • Send e-mail  

Kim Bruno-Lindby

Fagligt ansvarlig

  • Direkte +45 3377 3766
  • Mobil +45 4111 0111
  • Send e-mail