online Webinar

TMI webinar: Faglært arbejdskraft – megatrends og indflydelse

Hør om uddannelses-megatrends, uddannelsespolitiske tiltag på vej, og hvordan DI og TMI arbejder for at sikre fremtidens arbejdskraft i træ- og møbelindustrien på webinar 14. juni

Alt for få vælger at blive faglærte. De unge prioriterer anderledes, og trods en ihærdig indsats for at få de unge til at vælge erhvervsuddannelserne, er det ikke lykkedes at vende udviklingen. Erhvervsuddannelserne har stor politisk bevågenhed, og samtidig er der et løbende behov for at sikre attraktive og tidssvarende uddannelser.

Mød underdirektør Signe Tychsen Philip og chefkonsulent Birgitte Winge fra Dansk Industris (DI) afdeling for Erhvervs- og Arbejdsmarkedsuddannelser, og hør om megatrends på uddannelsesområdet, hvilke uddannelsespolitiske tiltag, der er på vej, og hvordan DI og TMI arbejder for at sikre fremtidens arbejdskraft i træ- og møbelindustrien.

På webinaret bliver du også klogere på, hvordan I som virksomhed kan få indflydelse, hvis I har ønsker til erhvervsskolernes arbejde. Det kan fx være som medlem af et lokalt uddannelsesudvalg. Du får også gode råd til, hvordan du skal forholde dig som virksomhed, hvis du oplever problemer med udstyr, materialer og undervisning.

Webinaret holdes på Teams onsdag 14. juni kl. 10-10.45.

Du vil modtage et link til teamsmødet efter din tilmelding.