Webinarer on demand

DI Handel har i samarbejde med eksperter lavet en række online seminarer, som du som medlem frit kan tilgå for ny viden inden for e-business, salg, marketing og kundeadfærd.

Salgsforecasting i kølvandet på Corona

Helt op mod 53 procent af alle tilbud som salgsafdelingen sender ud bliver aldrig realiseret, viser en analyse fra CSO insight. Dertil kommer antallet af handler der udskydes til de efterfølgende måneder bl.a. på grund af coronapandemien. Du skal deltage på webinaret den 23. juni, fordi du får indsigt i, hvorfor mange virksomheder er udfordret på at lave realistiske budgetter for salget, og hvordan I bliver bedre til denne disciplin.

Den gode telefonsamtale med potentielle kunder

Bliv klogere på den gode samtale, og hvordan du kan skabe en relation med potentielle kunder og blive opfattet som et menneske, fremfor en irriterende telefonsælger, når du ringer.

Digital Marketing - cross-border: Mediestrategi

Sælger din virksomhed sine produkter eller services ud over Danmarks grænser eller ønsker I at gøre det? Få inspiration til og viden om, hvordan du vælger de rette markedsføringskanaler til de markeder, du sælger eller ønsker at sælge på.

Digital Marketing - cross-border: Facebook

Sælger din virksomhed sine produkter eller services ud over Danmarks grænser eller ønsker I at gøre det? Få inspiration til og viden om, hvordan du kan bruge Facebook til international marketing med oplæg fra Facebook og Søstrene Grene.

Digital Marketing – cross-border: Brand owners

Er din virksomhed brand owner, og sælger I ud over Danmarks grænser, eller ønsker I at gøre det? Få inspiration til og viden om, hvordan du kan bruge digitale kanaler til international marketing med oplæg fra Dept samt et eksklusivt indblik i GANNIs digitale showroom - et B2B-værktøj som sikrede salget under corona.

Fra analogt til digitalt salg i en B2B-virksomhed

Hvad kræver rejsen fra analogt til digitalt salg for en B2B-virksomhed? Hvor starter du? Hvad skal du tage højde for i eksekveringen og hvilke bagvedliggende proces er nødvendig for at opnå succes med digitaliseringen? Det stiller vi skarpt på til webinar den 10. juni med Adapt og GSV.

En succesfuld transformation til B2B e-handel: DINEX

Ved at starte digitalt salg og e-eksport kan du tjene op til 3X mere pr. medarbejder, men hvordan kommer du i gang eller får succes? Bliv inspireret af emissionsspecialisten DINEX, der i start 2020 lancerede en global B2B-webshop i et ellers konservativt marked. Et år efter sælger de allerede 68 pct. af deres ordrer digitalt på eftermarkedsdelen.

Øg din tilgængelighed og konverteringsrate med chat

Chat kan være en styrke i din virksomhed, hvis den anvendes på den rigtige måde. Få gode råd til, hvordan chat kan anvendes til leadgenerering, øge din konverteringsrate og gøre dig mere tilgængelig overfor nuværende samt potentielle kunder, som besøger din hjemmeside eller SoMe profil.

Sådan kommer du i gang med visual search i din webshop

Visual search er af mange blevet spået til at kunne revolutionere e-commerce og kundernes rejse på tværs af on- og offline kontaktpunkter. Bliv klogere på, hvordan du kommer i gang, og bliv inspireret af Matas, der allerede har integreret visual search i deres webshop til vores webinar den 01. juni.

E-business – fremtidens handel

Den 27. maj 2021 afholder DI Handel i samarbejde med PostNord et online event ’E-business – fremtidens handel”. Her kan du både få indblik i, hvad status er for e-business i Danmark netop nu, og hvilke trends, der rør sig fremadrettet.

Optimering og automatisering af driften i din webshop

Driver du e-handel vil du opleve, at jo større din e-handel vokser sig, jo mere vil du møde udfordringer, der kræver nye manuelle processer. Overblik, strukturering og efterfølgende automatisering af disse manuelle processer kan derfor spare din virksomhed for unødvendige ressourcer. På dette webinar giver YouWe ApS CEO Klaus Andersen dig indsigt i, hvorfor, hvornår og hvordan du bør tænke i automatisering.

Sådan finder du den rette platform til dit digitale B2B salg

Der er mange overvejelser, du kan gøre dig, når du skal ramme dine B2B-kunder digitalt, men hvilke vejer tungest og skaber grobund for tidlig succes og senere skalering? Hør direktør for YouWe ApS Klaus Andersens råd omkring strategisk e-handel, og hvordan du vælger platformen som kan højne dit niveau i på det digitale e-handelsmarked.

Den digitale transformation af B2B-handlen i Tyskland

Engrossektoren i Tyskland digitaliseres i et hastigt tempo, og der skabes helt nye handelsstrukturer. Det stiller nogle andre krav til virksomhederne på det tyske marked end traditionel B2B e-handel. På denne virtuelle konference vil du få indblik i, hvordan den tyske engrossektor digitaliseres, og hvordan det kan påvirke danske virksomheder.

CxO Update: Kunderejsen – fremtidens ledelsesværktøj

CxO Update er en eksklusiv aften for erhvervsledere i DI Handels medlemskreds. Denne aften vil vi give dig et detaljeret indblik i, hvordan kunderejsen går hånd i hånd med vækst, optimering af salgs- og marketingindsatser og bedre samarbejde på tværs af din virksomhed.

Gør dit B2B-salg mere effektivt med LinkedIn

Det kan være svært at etablere den første kontakt med kold kanvas, men ved at bruge LinkedIn aktivt i din salgsproces kan du få flere varme leads. På dette webinar lærer du, at skrive til din næste kunde på LinkedIn, så de ønsker en dialog med netop dig.

Hvordan optimerer du din webshop til m-commerce?

Ny stor undersøgelse fra Baymard Institute giver et solidt indblik i kundernes brug af mobile apps og mobiloptimerede websites, samt deres præferencer, når de handler på mobilen. Den 28. april giver Reseach Director & Co-Founder Christian Holst dig resultaterne til vores webinar, så du kan optimere dine kunders købsoplevelse på mobilen på et veldokumenteret grundlag.

Proaktiv kommerciel kriseledelse

De fleste SMV’er og B2B virksomheder er påvirket af Coronakrisen – enten positivt eller negativt. Uanset udgangspunktet vil man kunne udnytte krisen til at erobre nye markeder, segmenter og kunder på konkurrenternes bekostning.

Omnichannel Marketing

Vil du levere en strømlinet, integreret kundeoplevelse på tværs af dine markedsføringskanaler? Få inspiration til din omnichannel marketingsstrategi fra Bygma - den største danskejede leverandør af byggematerialer, og Kontormøbler.dk - Danmarks største webshop med kontormøbler til vores webinar i april.

Sådan kommer du i gang med Google Analytics 4

Google Analytics 4 er Googles svar på fremtidens værktøj til webanalyser på tværs af devices, som imødekommer forbrugeres og politikeres krav om mere privacy, men hvad er GA4 helt nøjagtigt, hvad er godt og skidt, og hvordan kommer du i gang? Det er noget af det, du kan blive klogere på til dette webinar.

Kom godt i gang med Influencer Marketing

Brugen af influencers i markedsføring har de seneste år været stødt stigende, og man kan ofte ikke scrolle gennem sine sociale medier uden at blive mødt af sponsorerede opslag. Men giver Influencer Marketing mening for alle virksomheder, og hvordan kommer man i gang?

Ansvarlig handel: Virksomhedsdrift og leverandørstyring – hvordan?

Mange virksomheder ønsker at gøre en god forretning samtidig med, at de gør verden bedre. Og ansvarlig virksomhedsdrift kan gribes an på mange måder.

Morgendagens handel: Hvordan får du dine on- og offline salgskanaler til at spille sammen?

Dine on- og offline salgskanaler skal ikke være i konkurrence med hinanden men spille sammen i morgendagens handel. Det handler ikke om enten eller, men om både og. Bliv klogere på, hvordan du giver dine kunder en god kundeoplevelse mellem de to salgskanaler til vores webinar i marts.

Fremtidens detailhandel: Skab kundeloyalitet digitalt

Loyale kunder tæller gennemsnitligt 65 pct. af virksomhedernes totale omsætning, men i en tid hvor det fysiske møde med kunderne er begrænset, hvordan skaber du så kundeloyalitet digitalt?

Nye momsregler for e-handel på vej – hvad betyder reglerne for din virksomhed?

Sælger du varer og ydelser til private i EU? Så bliver du omfattet af de nye momsregler for e-handel, der træder i kraft 1. juli 2021.

Øg din tilgængelighed og konverteringsrate med chat

Chat kan være en styrke i din virksomhed, hvis den anvendes på den rigtige måde. Få gode råd til, hvordan chat kan anvendes til leadgenerering, øge din konverteringsrate og gøre dig mere tilgængelig overfor nuværende samt potentielle kunder, som besøger din hjemmeside eller SoMe profil.

Din guide til virtuelle kundemøder

Du og dine sælgere har garanteret i årevis gennemført fysiske kundemøder med en sikker hånd. Men grundet coronaens krav om fysisk afstand har praksis ændret sig til at flyttet mange møder ind i det virtuelle rum på Teams eller Zoom. Her kan man ikke blot overføre de hidtidige succesfulde salgsrutiner én til én. For når møderummet ændrer sig, forandrer forudsætninger for succes og virkemidler sig også.

Digital marketing - den gode brugeroplevelse fra data til design

DI Handel inviterer i samarbejde med Dept til en formiddag, hvor vi stiller skarpt på den gode digitale brugeroplevelse.

Nytårskur 2021: Vi ser tilbage for at se frem

Corona, Brexit, det amerikanske valg og Amazon i Sverige - 2020 har budt på mange store begivenheder. Begivenheder som vil forme 2021 og have stor indflydelse på handelserhvervet i Danmark i mange år frem. Til årets nytårskur ser vi derfor tilbage for at se frem.

Løft din bæredygtige forretningsmodel med teknologi

Bliv klogere på brugen af blockchain til sporbarhed og gennemsigtighed på produkter fra vugge-til-vugge, og hør, hvordan blockchainteknologien giver nye muligheder for at binde hele dit økosystem sammen i en ny og langt mere bæredygtig forretningsmodel.

Få indsigt i danskernes brug og oplevelse af Amazon

I oktober indtog Amazon Skandinavien, da de åbnede en platform i Sverige. Det er derfor mere relevant end nogensinde at tage et valg om dine digitale salgskanaler, og hvorvidt Amazon skal indgå eller ej. Få dugfriske tal på danskernes kundeadfærd og oplevelser på Amazon, så du kan tage et oplyst valg.

Mød og få indblik i alverdens online markedspladser

Interessen for online markedspladser er høj, men kendskabet er desværre alt for lavt. Den 04. februar 2021 giver vi dig derfor mulighed for at møde 15 online markedspladser fra hele verden.

SoMe-performance: Det "gode" opslag

Bliv klogere på, hvordan du laver et "godt" opslag på sociale medier med skriftlige og visuelle virkemidler, og forbedrer din SoMe-performance i dagligdagen.

Kundeoplevelsen anno 2021

Hvad er kundeoplevelser? Og hvilke forventninger har kunden nu og i fremtiden? Det kigger vi ind i, når vi ser på tendenserne for de kundeoplevelser, som forventes af os i 2021.

Blockchain i kontrakt- og betalingsløsninger

Blockchainteknologi har i de sidste fem år primært været et fokusområde for den finansielle sektor, men er hurtigt blevet et interessepunkt for andre industrier. Senest har store globale handelsvirksomheder som Walmart, Carrefour og Alibaba udforsket hvordan de kan drage nytte af teknologien.

Blockchain i forsyningskæder

Blockchainteknologi har i de sidste fem år primært været et fokusområde for den finansielle sektor, men er hurtigt blevet et interessepunkt for andre industrier. Senest har store globale handelsvirksomheder som Walmart, Carrefour og Alibaba udforsket hvordan de kan drage nytte af teknologien.

Blockchain i kundevendte løsninger

Blockchainteknologi har i de sidste fem år primært været et fokusområde for den finansielle sektor, men er hurtigt blevet et interessepunkt for andre industrier. Senest har store globale handelsvirksomheder som Walmart, Carrefour og Alibaba udforsket hvordan de kan drage nytte af teknologien.

Blockchainteknologi i handel

Blockchain teknologien breder sig til flere industrier og anvendelsesområder, men er samtidigt uudforsket af danske virksomheder og svær at forstå. Derfor inviterer projektet “Blockchain i Business og Dansk Design” nysgerrige virksomheder til en halvdags workshop.

Digitalisering af kundedata - effektivt CRM-system og GDPR krav kan forenes

Customer Relationship Management (CRM) kan styrke brugeroplevelsen, relationen til kunderne og øge omsætningen – men hvordan? Kom med til webinar, hvor vi svarer på netop dét, når vi stiller skarpt på CRM-systemers effekt på virksomheders værdiskabelse og kundernes brugeroplevelse.

Sådan udarbejder du en SoMe-strategi

Effektiv og succesfuld kommunikation på sociale medier kræver planlægning og en strategi. Du skal have en plan for, hvor og hvorfor du smider hvad ud, så din virksomhed ikke drukner i mængden. Bliv klogere på, hvad en SoMe strategi bør indeholde, og hvordan du udarbejder en.

Social Commerce: Salg via sociale medier

Er Social Commerce blot en stærk 2020 trend, eller skal sociale medier være din næste salgskanal? Bliv klogere på, hvad social commerce kan, og hvordan du kommer i gang.

Må en leverandør forbyde videresalg via Amazon, eBay eller andre markedspladser?

Ja, det må en leverandør faktisk godt i visse tilfælde, men man skal i givet fald være meget påpasselig som leverandør, da der gælder strenge krav. Hør hvilke på vores webinar den 12. november 2020.

Sådan anvender du data til at træffe beslutninger

Hvad kan din virksomhed få ud af at arbejde med data? På dette webinar gør vi data og behandling af data gennem Business Intelligence (BI) spiseligt.

Markedsføring via Amazon

Samspillet mellem Amazon og dine øvrige marketingaktiviteter på digitale kanaler.

Konkrete tips til Google Ads

En times viden fra en Google Ads specialist. Det bliver nørdet og konkret.

Google Ads B2C

Få en strategisk indflyvning til brugen af Google Ads i dit digitale marketing mix. Fokus er på B2C virksomheder.

Tag ejerskab på den digitale produktoplevelse

Oplev et spændende webinar med en case fra Oticon, som allerede er godt i gang med udrulning af PIM og få inspiration fra eksperter til både business case og skabelse af resultater med PIM.

Google Ads B2B

Få en strategisk indflyvning til brugen af Google Ads i dit digitale marketing mix. Fokus er på B2B virksomheder.

Amazon i Sverige - Hvad nu?

Amazon åbner i Sverige. Det er en kendsgerning. Men hvad kommer det til at betyde for din virksomhed, andre danske virksomheder og dansk e-handel generelt? Bliv klædt på til Amazons indtog og hør om dine muligheder.

Guide til en succesfuld opstart af din B2B webshop

Professionelle indkøbere handler online, uanset varetyper. Men hvor skal du starte, hvis du vil i gang med e-handel? Få gode råd til bl.a. produkttekster og billeder, betalinger og økonomisystemer, logistik og fragt mv. på vores webinar til september.

Konvertering: Kan dit website fastholde, engagere og motivere de besøgende?

Hvad er de tre største fejl virksomhederne begår når konverteringseksperten ser websitet igennem? På dette webinar vil Ole Gregersen fra Optuner fortælle om de udfordringer, der går igen, da han for nyligt lavede 30 gennemsyn af virksomheder i en række brancher.